Produkcija vsebine za spletno stran
14.1.2015

  • V ponedeljek 19.1.2014 bo na IAMu ob 21 uri imela predavanje, z naslovom Produkcija vsebine za spletno stran, Manca Korelc.

    Sprva bomo spoznali prodajni vidik spletne strani, kako se uporabniki vedemo na spletu in kaj je uporabniška izkušnja. Naslednji korak bo spoznavanje načrta za spletno stran preko ciljev in ciljnih skupin spletne strani. Levji delež predavanja bo o multimedijskih vsebinah za spletno stran (priprava načrta vsebine, zakonitosti posamezne vsebine in funkcija oblike). Predavanje se bo zaključilo z opisom konvencij na spletu in debato z udeleženci.

    Manca Korelc ima večletne izkušnje s svetovanjem pri učinkovitem trženju na spletu za mala in srednje velika podjetja. Teoretično znanje, ki ga je pridobila z magisterijem na Ekonomski fakulteti,je uspešno združuje z izkušnjami v agencijskem delu. Izkušnje in znanje je pridobivala v več podjetjih in organizacijah, tudi v enem izmed vodilnih mednarodnih ponudnikov na področju spletnega oglaševanja v Sloveniji. Ima bogate izkušnje na področju spletnega oglaševanja na Googlu. V zadnjih 6 letih je vodila prek 600 oglasnih kampanj na iskalniku Google, pri čemer je pridobila certifikat Google AdWords. Veliko se je ukvarjala tudi z načrtovanjem spletnih strani in pisanjem besedil za splet. Sodelovala je pri uvajanju novega produkta delavnic spletne strani, za katero je s timom sodelavcev prejela diplomo za inovativnost s strani Gospodarske zbornice Slovenije. S predavanjem o učinkovitem spletnem marketingu je pričela kot vodja delavnic v enem izmed večjih podjetij spletnih storitev pri nas. Organizirala in izvajala je delavnice načrtovanja spletne strani, optimizacije in oglaševanja na Googlu, uspeha podjetja s pomočjo Facebooka ter orodja za pošiljanje e-novic.